Weibulls kompostmedel 1,1L MicrobE Perfekt Kompost

Microb-E är en kompostaktivator som märkbart påskyndar nedbrytningen genom frigöring av microber och ger optimal kompostering av såväl köks- och trädgårdskompost.

199,00 kr 159,20 kr
Tillgänglighet: I Lager
Artikelnr
ec5455

Microb-E är en kompostaktivator som märkbart påskyndar nedbrytningen genom frigöring av microber och ger optimal kompostering av såväl köks- och trädgårdskompost. Resultatet blir en fin och mullrik jord till trädgårdens alla odlingar.

Gör så här: 

1. Starta din trädgårdskompost tidigt på våren. Använd det trädgårdsavfall du får vid första vårstädningen, till exempel klippta kvistar, blad och gammal fallfrukt. Fyll därefter på komposten efter hand.

2. Påskynda nedbrytningsprocessen i komposten genom att vattna en gång i veckan med 30 ml (3 kapsyler) kompostmedel blandat i 10 liter vatten. Vattna mer vid torr väderlek - låt inte komposten torka ut.

3. Gräv och vänd om komposten minst en gång per säsong.

4. När hösten och kylan kommer avstannar nedbrytningen. Då är det dags att låta komposten vila.

5. Nästa vår/sommar har du tillgång till fin och mullrik kompostjord. Mylla ner jorden i köksland och rabatter. Det går även bra att lägga den ovan jord - då hjälper maskar och andra småkryp till med resten av arbetet.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weibulls kompostmedel 1,1L MicrobE Perfekt Kompost