Armeringsduk 1x50m (50m2) - superstark

Armeringsduk 1x50m (50m2) - superstark

Armeringsduk för gräs 1x200m (200m2) - superstark

Rulle 1 x 200m (200m2) - super stark

2 345,00 kr 1 876,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
Artikelnr
NX04825

Rulle 1 x 200m (200m2) - super stark


Kretiner och vinrankor är skadedjur som kan förstöra trädgårdens utseende på mycket kort tid. Skade borttagning är en ganska dyr och tidskrävande process. För att återställa det gamla utseendet måste du ibland vänta upp till flera veckor. I vissa fall kan den överdrivna expansionen av mullvadskolonier utsätta oss för att skapa en gräsmatta från början.

Vi har för närvarande olika sätt tillgängliga på marknaden för att hjälpa till att undanröja skadedjur (avskräckande eller tillfångatagande). Tyvärr är dessa åtgärder i praktiken inte särskilt effektiva och skyddar oss inte från framtida uppkomst av efterföljande gnagare.

Det enda effektiva sättet att säkerställa rätt utseende av gräsmattan är ett säkerhetsnät spridd över hela ytan på ett djup av ca 5-8 cm. För djupt begravt nät kommer inte att uppfylla sin uppgift, på grund av möjligheten att bygga mullvadskullar ovanför.

Kom även ihåg att välja rätt nät. Att ersätta nätet kräver mycket arbete och är extremt dyrt, så innan du installerar, välj en beprövad produkt. Olika nät finns på marknaden, men inte alla är lämpliga för denna applikation.


När du väljer ett nät, var uppmärksam på:

  • Materialet från vilket det är gjort - dem bästa är maska gjorda av ett speciellt material som inte förlorar sina egenskaper i fuktig jord och är neutral för föreningar som ingår i gödselmedel.
  • Det snabbaste korroderande pseudo-nätet för mullvader är av metall.
  • Hållbarhet - några tillgängliga nät har för svagt eller tunt material. Sådana rutnät kan enkelt brytas i händerna utan mycket ansträngning.
  • Näthål - nät bör inte vara för stora så att gnagare inte kan komma igenom det. Det kan heller inte vara för litet - då kommer det kryddiga systemet av gräset inte binda ordentligt med marken.
  • Den mask som erbjuds av oss är en beprövad produkt och används av de flesta professionella trädgårdsföretag. Tillverkad av högkvalitativ plast med ökat motstånd mot revor och åldrande.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  • Maskstorlek: 14x14 mm.
  • Bredd: 1 m.
  • Längd: 200 m.
  • Färg: svart.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Armeringsduk för gräs 1x200m (200m2) - superstark