Timer X-Core-801-IE 8-sek.ext. HUNTER

Timer X-Core-801-IE 8-sek.ext. HUNTER

Timer PRO-HC 601iE Wi-Fi wew. 6-sek HUNTER

Timer PRO-HC 601iE Wi-Fi wew. 6-sek HUNTER

Timer PCC 1201 IE ext. 12 sek. HUNTER

Valfria ljusstyrningsprogram erbjuder oberoende bevattning och belysningskontroll (kräver Pro-C/FX-panel p/n 526205).

7 015,00 kr 5 612,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
Artikelnr
NHU4672
  • Inkapslingar: för inomhus och utomhus applikationer.
  • Oberoende program: 3.
  • Programstartstider: 4.
  • Maximal arbetstid för sektionen: 6 timmar.
  • Garantiperiod: 2 år.

Valfria ljusstyrningsprogram erbjuder oberoende bevattning och belysningskontroll (kräver Pro-C/FX-panel p/n 526205).


EASY RETRIEVE™ FÖRNYBART MINNE

Ett manuellt backupverktyg som lagrar fullständig information om bevattningsschema och drivrutinsinställningar. Detta gör det möjligt att när som helst återställa ditt sparade bevattningsschema. Du kan använda detta för att återställa ingångsinställningarna i regulatorn efter störningar från utsidan eller i början av den nya säsongen.


PROGRAMBAR BEVATTNING FÖRDRÖJNING PÅ REGNVATTEN

Funktionen låter användaren ange antalet dagar för vilka regulatorn ska vara kvar i av läget och sedan återgå till automatisk bevattning. Detta gör det möjligt att undvika bevattning under lång tid med dåligt väder, varefter vattnet automatiskt återupptas. Tack vare detta är det inte nödvändigt att reglera varje avsnitt i programmet. Timern visar antalet dagar kvar på skärmen för att återuppta vattning.


QUICK CHECK FUNKTION

Med den här funktionen kan du snabbt diagnostisera kabelförlusterna hos fältventiler istället för att kontrollera varje ledningsomkrets separat. QuickCheck upptäcker kortslutningar i kablarna och visar på skärmen ett felmeddelande med texten "ERR" och sektionsnumret.


PERMANENT MINNE

Denna funktion gör det möjligt att behålla funktioner som: aktuell tid, datum och programmerade programdata vid strömavbrott.


AUTOMATISK ANTI-STÖLD SKYDD

Automatisk kretsskydd som tillämpas i alla Hunter styrenheter med växelström, upptäcker elektriska skador oftast orsakade av problem med ledningar eller skadade ledningar. Sektioner där en kortslutning har inträffat utelämnas, vilket gör det möjligt att fortsätta att bevattna oskadade sektioner. Inga säkringar som kan kortslutas och interna kretsbrytare som kan utlösas och orsaka att bevattningen slutar helt.


Säsongrensning Automatisk inställning eller Global UPPDATERING UTFÖRD AV SOLAR SYNC SENSOR

Med den här funktionen kan du snabbt justera vattentiden med procentuell skala. Vid peaken av bevattningssäsongen bör säsongsjusteringen sättas till 100%. Om, på grund av väderförhållandena vattenbehov är mindre, ange lämplig procentandel (t.ex.. 50%) för att minska sektionens arbetstid, utan att behöva ändra arbetstiden för enskilda delar av programmet. Denna modell erbjuder två olika sätt att använda säsongsjustering för att minska mängden vatten som används: Global och Daglig.

Globalt: procentuella värdet av säsongsjusteringen introducerar ändringar i arbetstidsinställningarna för alla sektioner i programmen som tilldelats styrenheten.

Daglig: baserad på lokal väderdata som samlas in av Solar Sync ET sensor, timern har möjlighet att införa ändringar i sektionens arbetstids inställningar.


FÖRDRÖJNING I LANSERING SUCCESSIVA SEKTIONER

Med funktionen kan du programmera en fördröjning när du startar enskilda sektioner när styrenheten avaktiverar en sektion och startar nästa. Fördröjningen kan ta några sekunder vilket tillåter att helt stänga långsammare ventilerna eller mycket längre, vilket gör det möjligt att fylla tryckkärlen.


SENSOR PROGRAMMERBAR

Möjlighet att bestämma vilket program eller sektion som ska avaktiveras som svar på larm från en sektion. Detta möjliggör vidare arbete av sektioner eller program i automatiskt läge, oavsett signaler som kommer från sensorn.


"DAGAR MED INGEN BEVATTNING" FUNKTION

Dagar där vattning inte ska utföras kan programmeras i förväg som en inaktiv dag (Av). Tack vare denna funktion genomförs inte bevattningen oberoende av programmerade schema avbrott i bevattningen. Om det till exempel går att klippa på lördag är det möjligt att programmera dagen som en bevattningsdag (Av).

Skriv din egen recension
Du recenserar:Timer PCC 1201 IE ext. 12 sek. HUNTER