Hydrocyklon AQ-144 2

Hydrocyklon AQ-144 2"

Dekoder DUAL för I-Core timers

Dekoder DUAL för I-Core timers

Timer 6-sektions I-Core 600 M för demontering 42 sektioner

Hunter I-CORE-timern är utformad för kommersiella områden och privata fastigheter med olika terrängfunktioner. Enheten erbjuder många innovativa funktioner som modern flödesövervakning, snabb åtkomst till systemdata, fabriksinstallerad SmartPort®-anslutning, val av menyspråk från sex tillgängliga och en stor bildskärm.

22 419,00 kr 17 935,20 kr
Tillgänglighet: I Lager
Artikelnr
NHU4716

Hunter I-CORE-timern är utformad för kommersiella områden och privata fastigheter med olika terrängfunktioner. Enheten erbjuder många innovativa funktioner som modern flödesövervakning, snabb åtkomst till systemdata, fabriksinstallerad SmartPort®-anslutning, val av menyspråk från sex tillgängliga och en stor bildskärm. I-Core-styrenheten är idealisk för avancerade bevattningsplaner. Mångsidig användning av timern gör den till en unik enhet på marknaden. Versionen med plasthus kan utökas från 6 till 30 sektioner, medan versionen med ett metallhus kan utökas till 42 sektioner.

Genom att installera en DUAL®-modul med två ledningar, kan den tillgängliga sektionen ökas till 48.

Det finns också modeller av rostfritt stål och modeller med piedestaler, så utbudet av valmöjligheter är väldigt brett. Dessutom kan andra tillägg som ROAM eller ROAM XL fjärrkontrollen och den inbyggda Solar-Sync®-sensorn göra I-Core-timern nästan obegränsad.


  • Antal sektioner: från 6 till 42 (48 sektioner med DUAL-avkodningssystem).
  • Modulhölje: Plast för utomhus- och metallbruk.
  • Oberoende program: 4 Antal programstarter: 8 (A, B, C); 16 (D).
  • Maximal arbetstid för sektionen: 12 timmar.
  • Garantiperiod: 5 år.

REAL FLOW MONITORING Med denna funktion kan du ansluta en flödesmätare för att bestämma högt eller lågt flöde och automatiskt svar på larm. Kontrollenheten samlar information om typiska flöden för varje bevattningssektion och övervakar sedan prestanda under automatisk bevattning. Om några onormala flöden upptäcks kan styrenheten identifiera den defekta sektionen och inaktivera den. Funktionen används tillsammans med huvudventilen. Användaren kan programmera larmparametrar. Summan av flöden registreras även i regulatorns minne för att verifiera vattenförbrukningen i systemet.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Timer 6-sektions I-Core 600 M för demontering 42 sektioner