Jordfuktighetssensorer SMRT-Y

Jordfuktighetssensorer SMRT-Y

Jordfuktighetssensor SOILCLIK HUNTER

Hunter presenterar Soil-Clik™ jordfuktighetssensor. Soil-Clik-sensorn består av två komponenter - jordfuktighetssonden som placeras i marken och en elektronisk modul som ligger bredvid regulatorn, som kommunicerar med sonden och regulatorn. Soil-Clik-sonden mäter mängden vatten i rotzonen.

3 799,00 kr 3 039,20 kr
Tillgänglighet: I Lager
Artikelnr
NHU5102

Hunter presenterar Soil-Clik™ jordfuktighetssensor. Soil-Clik-sensorn består av två komponenter - jordfuktighetssonden som placeras i marken och en elektronisk modul som ligger bredvid regulatorn, som kommunicerar med sonden och regulatorn. Soil-Clik-sonden mäter mängden vatten i rotzonen. Om sonden upptäcker att jorden har nått rätt fuktighet, sänder den en signal till modulen för att sluta vattna, vilket förhindrar att vatten slösas. Kontrollen med enkla knappar gör det möjligt för användarna att justera lämplig fuktnivå och omedelbart uppdatera de aktuella mätningarna. Den femåriga Soil-Clik sensor-garantin från Hunter gör det till ett effektivt vattenbesparingssystem för användning separat, eller tillsammans med Hunter Solar-Sync®-systemet. För en omfattande vattenbesparande lösning.


  • Information om markfuktnivån och tillgänglig status omedelbart.
  • Stoppar bevattning efter att ha uppnått lämplig fuktighetsnivå.
  • En knapp kan utesluta indikationer på markfuktmätning under speciella förhållanden.
  • Lågspänningens externa hölje drivs av en värdstyrenhet.
  • Enkel montering möjliggör att placera sonden upp till 300 m från regulatorn.
  • Sensorn kan anslutas till Hunter-sensorns ingångar eller användas för att bryta spänningen i en normal krets i nästan alla 24 VAC bevattningssystem.
  • Perfekt tillägg till Solar Sync-sensorn.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Jordfuktighetssensor SOILCLIK HUNTER