IBO Brytare PC-10P

IBO Brytare PC-10P

Dränkbar pump omnitron 5000 automat

Dränkbar pump omnitron 5000 automat

IBO Brytare PC-16

Automatisk styrning av driften av yt- och djupvattentryckpumpar. Byter tryckbrytare och trycktank. Att skruva av kranen ger en signal till PC-16-maskinen som startar pumpen. Vrida på kranen får PC-16 att stänga av pumpen. Maskinen kan användas med enfasiga pumpar vars strömförbrukning under drift inte överstiger 10A.

1 225,00 kr 980,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
Artikelnr
NN604

Automatisk styrning av driften av yt- och djupvattentryckpumpar. Byter tryckbrytare och trycktank. Att skruva av kranen ger en signal till PC-16-maskinen som startar pumpen. Vrida på kranen får PC-16 att stänga av pumpen. Maskinen kan användas med enfasiga pumpar vars strömförbrukning under drift inte överstiger 10A. Enheten har en torrlöpningsfunktion. När vattnet löper ut ur brunnen stänger enheten av pumpen. PC-16 skiljer sig från PC-15-omstartsfunktionen. PC-15 inaktiverar pumpen, och nästa uppstart är endast möjlig genom användarintervention.

PC-16 har en automatisk omstartsfunktion. Det består i att efter en viss tid från att ha stoppat på grund av torrkörning försöker enheten automatiskt starta om pumpen. Om vattnet fortfarande inte rinner in i brunnen stängs enheten av igen. Cykeln kommer att upprepas flera gånger om dagen från den första avstängningen. Denna lösning är bäst för automatisk vattning. Enheten är lätt att installera. Den har en elektriskplugg och ett eluttag för att fästa pumpen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:IBO Brytare PC-16