LNK™ WiFi Modul

LNK™ WiFi Modul

Modulförlängningar 3 Sektioner ESP-SM3 för ESP 4 ME timer

Modulförlängningar 3 Sektioner ESP-SM3 för ESP 4 ME timer

Dekoder DUAL för I-Core timers

DUAL-avkodare är en innovativ Hunter-lösning för I-Core-drivrutinen. Designad för att förbättra prestanda och öka effektiviteten hos alla enheter baserat på två-trådsteknik. Dual avkodare möjliggör drift av 48 zoner på en två-trådig väg med ett avstånd på 2,3 km. Alla 48 zoner kan installeras på ett enda spår eller delas upp i flera vägar, så att du kan använda utgrävningar för rörledningar.

14 065,00 kr 11 252,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
Artikelnr
xxxX

DUAL-avkodare är en innovativ Hunter-lösning för I-Core-drivrutinen. Designad för att förbättra prestanda och öka effektiviteten hos alla enheter baserat på två-trådsteknik. Dual avkodare möjliggör drift av 48 zoner på en två-trådig väg med ett avstånd på 2,3 km. Alla 48 zoner kan installeras på ett enda spår eller delas upp i flera vägar, så att du kan använda utgrävningar för rörledningar. Två ledningar krävs för avkodaroperationen vilket sparar mycket ledningar, monteringstid och pengar. Eftersom avkodaren är kompatibel med I-Core-styrenheten, kommer systemanvändaren att kunna använda avancerade funktioner som flödesövervakning, systemdiagnostik, meny på 6 språk, fabriks installerat SmartPort®-kontakt och en klar skärm. Dual avkodaren finns i två versioner med 1 eller 2 sektioner. Namnen Dual-1 och Dual-2 har valts för att underlätta val av avkodare till kraven på systeminstallation baserad på I-Core Dual.


 • En tvåvågsavkodare för I-Core-styrenheter.
 • Tillgängliga sektionsstorlekar: 1, 2.
 • Möjlighet att programmera set-top-lådor i fältet (inga serienummer krävs).
 • Extern DUAL-S överspänningsskydd.
 • Visning av DUAL-avkodningsmodulen och knapparna som gör det möjligt att programmera avkodaren utan problem på kontrollenheten.
 • DUAL-avkodare kan programmeras i fältet med hjälp av ICD-HP Hunter, utan att behöva ta bort dem från tvåledningsbanan.
 • Avkodningsmodulen visar avkodningsoperationsdata och diagnostisk information.
 • Avkodaren kan styra upp till 48 sektioner när man kombinerar avkodarkontroll och konventionell styrning, vilket förbättrar systemets funktion.
 • Vattentäta kontakter som används för att ansluta till en två-trådig väg ingår i alla DUAL-avkodare och DUAL-S överspänningsskydd.
 • Antal två-trådiga vägar: 3.
 • Spolupptäcksfunktionen gör det lättare att hitta ventilerna i fältet.

DUAL CONTROLLER HAR ALLA FUNKTIONER FÖR I-CORE KÖRARE OCH AVKODARENS FUNKTIONER.

Dual typ avkodningssystemet har alla funktionerna i I-Core-styrenheten och extrafunktionerna i tvåledaravkodningssystemet.


PROGRAMMERBARA AVKODARE

Tack vare fältprogramfunktionen behöver användaren inte ange omfattande serienummer i avkodaren. Om du ersätter drivrutinen behöver du dock inte slösa tid med omprogrammeringen av avkodaren. För att förenkla dessa procedurer har varje avkodare programmerade sektionsnummer (ventil). Avkodarna kan omprogrammeras när som helst, om det behövs.


TRÅDLÖS PROGRAMMERING MED ICD-HP

Med hjälp av den handhållna ICD-HP-programmeraren kan alla avkodare programmeras och diagnostiseras trådlöst. Med denna patenterade teknik kan du programmera och diagnostisera avkodaren genom huset, utan att behöva koppla loss kabeln och vattentäta kontakter. Programmera, använd och diagnostisera avkodare direkt från ventillådorna.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Dekoder DUAL för I-Core timers